top of page

Η Wella Professionals σε συνεργασία με τη Victoria Beckham στο AW 24 show της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Τα υγιή μαλλιά και η λεία υφή γίνονται η απόλυτη τάση στα μαλλιά του AW24 catwalk της Victoria Beckham

 

Παρίσι, 1η Μαρτίου 2024 - Η Wella Professionals συνεργάστηκε με τη Victoria Beckham για το σόου της AW24 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για να δημιουργήσουν το απόλυτα λαμπερό και πολυτελές look στα μαλλιά. Το εμβληματικό look μαλλιών επιμελήθηκε ο κορυφαίος κομμωτής Anthony Turner.

 



Τα υγιή μαλλιά ήταν το επίκεντρο των συζητήσεων στα παρασκήνια της Victoria Beckham, με έμφαση στη δύναμη και τη λάμψη αυτών. Αυτή τη σεζόν η Victoria Beckham αναζήτησε μαλλιά που έχουν μια όμορφη μεταξένια υφή, επιλέγοντας μία απαλή χαμηλή αλογοουρά με έντονη χωρίστρα στο κέντρο.



Το μυστικό της εμφάνισης ήταν η προετοιμασία και περιποίηση των μαλλιών με τη σειρά Wella Professionals ULTIMATE REPAIR. Η ολοκληρωμένη σειρά ULTIMATE REPAIR είναι μία ολιστική λύση η οποία αναδημιουργεί τους δεσμούς εσωτερικά και αναπληρώνει την τρίχα εξωτερικά, επίσης, χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία που συνδυάζει το Alpha Hydroxy Acid και το Ωμέγα-9. Το ζητούμενο ήταν εκλεπτυσμένα, κομψά μαλλιά συνώνυμα με τη γεμάτη αυτοπεποίθηση πολυτέλεια της Victoria Beckham. Η Wella Professionals ULTIMATE REPAIR αναδομεί τους δεσμούς μέσα στα μαλλιά και αναπληρώνει τα μαλλιά έξω, προσφέροντας 99% λιγότερο σπάσιμο* και 12 φορές πιο λεία* μαλλιά. Κάνοντας αυτό το πρόγραμμα περιποίησης μαλλιών τον τέλειο συνεργάτη για το σόου AW24 της Victoria Beckham.



Η Victoria Beckham δήλωσέ: «Παίξαμε με αναλογίες στη συλλογή αυτής της σεζόν, οπότε ήθελα τα μαλλιά να παίζουν στις ίδιες όμορφες αντιθέσεις. Πήγαμε με μία κομψή, αιχμηρή αλογοουρά με υπέροχα μεταξένια απαλή.»

 


Ο Anthony Turner δήλωσε: «Λατρεύω τη Victoria και μιλήσαμε εκτενώς για την επιθυμητή υφή των μαλλιών. Πρέπει να φαίνονται ακατάστατα; Βρεγμένα; Λεία και κομψά; Δοκιμάσαμε πολλές παραλλαγές, αλλά η Victoria λάτρεψε το look που είδαμε στο show.»

Τα προϊόντα styling που χρησιμοποιήθηκαν είναι ο αφρός EIMI Extra Volume, η λακ EIMI Mistify Me  και το σπρέι λάμψης EIMI Glam Mist.

21 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page