top of page

Vip breakfast by aveda

Η Aveda, η μάρκα περιποίησης μαλλιών υψηλής απόδοσης με αποστολή να φροντίζει τον κόσμο, οργάνωσε ένα VIP Breakfast στο Caretta στη Γλυφάδα την 1η Απριλίου, στο πλαίσιο της δράσης Earth Month 2024 και σε συνεργασία με το περιοδικό Estetica Hellas, την οργάνωση Restia και το greensalons.org.



Με φόντο τη θάλασσα πάνω από 20 ιδιοκτήτες κομμωτηρίων ευαισθητοποιημένων σχετικά με τη βιωσιμότητα παρευρέθηκαν το πρωινό της Δευτέρας για να ενημερωθούν σχετικά με τη μείωση του ενεργειακού τους αποτυπώματος ως πράσινα κομμωτήρια, τις ορθές πρακτικές βιωσιμότητας και τις εναλλακτικές που έχουν ως κομμωτές σχετικά με την ανακύκλωση.


Στη διάρκεια του πρωϊνού αυτού, ανάμεσα στις όμορφες συζητήσεις, η Aveda συστήθηκε στους παρευρισκόμενους, αναλύοντας τις αξίες της Aveda και το τι σημαίνει πραγματικά βιώσιμο brand έως τον πυρήνα, χωρίς πειράματα σε ζώα, με ανακυκλώσιμες συσκευασίες με παραγωγή χρησιμοποιώντας ηλιακή και αιολική ενέργεια και την πολυετή συνεργασία της με το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό charity: water που παρέχει καθαρό και ασφαλές νερό σε χώρες που το έχουν ανάγκη. Σχετικά με τις δράσεις και την Aveda, μίλησαν η Κλαίρη Βενούκα, AVEDA Brand General Manager, ο Μηνάς Τσιράγγελος, AVEDA Education Manager και ο Άγγελος Καπράλος, AVEDA Salon Development Manager.



Αμέσως μετά ο Δημήτρης Γκίρτζαλης μίλησε για τη ΡΕΣΤΙΑ, το μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα την Ελλάδα και το έργο της μετατροπής των τριχών ανθρώπων και ζώων, σε φίλτρα για τη συλλογή λαδιών από το νερό και το περιβάλλον γενικότερα, με στόχο την άμεση ανακούφιση του περιβάλλοντος από την πετρελαϊκή ρύπανση.


Τέλος ο Θοδωρής Οικονομάκης, ιδρυτής του greensalons.org, ανέλυσε πως το κίνημα προσπαθεί να μετασχηματίσει τα κομμωτήρια σε πράσινα και να ενημερώσει για τους τρόπους προστασίας του περιβάλλοντος μέσα από τα κομμωτήρια, ενώ έδωσε και στοιχεία σχετικά με το saving που κάνει ένα κομμωτήριο μέσα σε ένα χρόνο σε ότι αφορά το νερό και τα ανακυκλώσιμα υλικά.






27 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page