top of page

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ''ΕΡΜΗΣ''Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας για το 2024

Μια μοναδική εκδήλωση διοργάνωσε η διοίκηση του Σωματείου Κουρέων Κομμωτών Καταστηματαρχών νομού αττικής ''Ο ΕΡΜΗΣ'' στο κέντρο ''Εις Υγείαν'' στον Πειραιά την Κυριακή 18/2. Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση ανταλλαγής ευχών από τους εκλεκτούς καλεσμένους τα μέλη του σωματείου και την διοίκηση του και ακολούθησε η καθιερωμένη κοπής της βασιλόπιτας.






Η Πρόεδρος του σωματείου Χριστίνα Καπίρη καθώς και ο Γεν Γραμματέας Δημήτρης Ματεμτζής έκαναν τους χαιρετισμούς και μαζί με τον κο Ζουμπουλάκη Απόστολο και την Κα Μπέκου Ελισάβετ από το ΔΣ προχώρησαν στις ευχαριστίες και έκαναν την έναρξη της εκδήλωσης.





Επίσης, η Πρόεδρος της Κλαδικής Ομοσπονδίας ΚΟΚΚΚΕ κα Μαρία Σωτηροπούλου χαιρέτισε την εκδήλωση και μετέφερε στους 120 συναδέλφους που παρευρέθηκαν τις βλέψεις και το έργο της ΚΟΚΚΚΕ για το νέο έτος.






Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της κλαδικής ομοσπονδίας ΚΟΚΚΚΕ Κα Μαρία Σωτηροπούλου η Κα Πόλυ Τούντα Πρόεδρος του Σωματείου της Αγίας Παρασκευής, ο Κος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Ο Κος Νίκος Γρέντζελος αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Ο Κος Γιάννης Βαφειαδάκης Αναπληρωτής γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ και πρόεδρος της ΟΕΦΕ και ο Θεόδωρος Οικονομάκης Ιδρυτής του  Hair Community Greece - Beautycrew.TV.




Ο Χαιρετισμός του Κου Γιάννη Χατζηθεοδοσίου Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών



Ο χαιρετισμός του Κου Γιάννης Βαφειαδάκη Αναπληρωτή γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ και προέδρου της ΟΕΦΕ.





Τέλος το ΔΣ ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης για την υποστήριξη τους και τις δωροθεσίες, Την Art of colour ως μεγάλο υποστηρικτή. Την Bioshev lyros cosmetics ως υποστηρικτή. Τους Δωροθέτες Bioshev lyros cosmetics ,Framesi, Σχολή Δουκάκη, Pelo Lindo, BES , κομμωτήρια HairWay & To σωματείο Ερμής.








Ο χαιρετισμός από την Art of Color εκ μέρους του κού Αθανάσιου Ράπτη μεγάλου υποστηρικτή του Σωματείου Ερμής.



Ό Χαιρετισμός εκ μέρους του Κου Γρηγόρη Λύρου της Liros Cosmetics & Bioshev υποστηρικτή του Σωματείου Ερμής.






Photo - BeautyBeaters: Marios Georgakis


Hair Community Greece - Beautycrew.TV







110 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page