top of page

Σύλλογος Κουρέων - Κομμωτών - Καταστηματαρχών Ν. Μεσσηνίας: Μια Εορταστική Βραδιά με Πνεύμα Συνεργασίας και Ενότητας

Εικόνα συγγραφέα: BEAUTYCREW.TVBEAUTYCREW.TV

Σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου Κουρέων - Κομμωτών - Καταστηματαρχών Ν. Μεσσηνίας, το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου, στο 1821 Not Just a Bar, στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας.


Η εκδήλωση αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τα μέλη του συλλόγου, καθώς και για σημαντικούς εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, να συναντηθούν και να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά.

kopi pitas sillogou messinias hair community greece beautycrewtv ikonomakis

Η εκδήλωση συγκέντρωσε το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, που με τη σταθερή παρουσία και τη στήριξη του συνεχίζει να προσφέρει στην τοπική κοινότητα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γεώργιος Καπερώνης, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης, Νικόλαος Μαλαπετσάς.


Παρόν ήταν και ο εκλεγμένος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Λυκούργος Καρολεμέας, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στη συζήτηση και τις ευχές για το μέλλον του κλάδου.


Η εκδήλωση είχε φιλικό χαρακτήρα, με όλους τους συμμετέχοντες να συνεισφέρουν στο κλίμα αλληλεγγύης και συνεργασίας που χαρακτηρίζει τον σύλλογο και τον κλάδο γενικότερα. Το πιο αναμενόμενο σημείο της βραδιάς ήταν φυσικά η κοπή της πίτας από την πρόεδρο του Συλλόγου Κουρέων - Κομμωτών - Καταστηματαρχών Ν. Μεσσηνίας, την κυρία Βάσω Μακροπούλου, κατά την οποία κληρώθηκε το φλουρί.

Η τύχη ευνόησε την Ελένη Κεφαλά, Πρόεδρο του Τμήματος Καλλιτεχνίας του Συλλόγου, η οποία και κέρδισε το συμβολικό έπαθλο των 200 ευρώ. Το ποσό αυτό προορίζεται για να το αξιοποιήσει με τον δικό της τρόπο, όπως εκείνη επιθυμεί, προσφέροντας έτσι μια προσωπική πινελιά στην ευχάριστη ατμόσφαιρα της βραδιάς.



Το κλείσιμο της εκδήλωσης έγινε με μια σημαντική φράση της προέδρου που αποτύπωσε το πνεύμα της βραδιάς: «Να είμαστε όλοι οι συνάδελφοι ενωμένοι,

γιατί μόνο ενωμένοι πάμε μπροστά». Η φράση αυτή, που εκφράζει την ανάγκη για συνεργασία και αλληλοστήριξη, αποτέλεσε το μήνυμα που θα συνοδεύσει τον σύλλογο και τα μέλη του για τη νέα χρονιά.


Με μια βραδιά γεμάτη ζεστασιά, ευχές και όραμα για το μέλλον, ο Σύλλογος Κουρέων - Κομμωτών - Καταστηματαρχών Ν. Μεσσηνίας αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη σημασία της ενότητας και της συνεργασίας στην ανάπτυξη του κλάδου και της τοπικής κοινωνίας.

Comments


bottom of page