top of page

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ LIVE seminars - Hair community greece

 4 χρόνια τώρα έχουμε δημιουργήσει την μεγαλύτερη κοινότητα στην Ελλάδα για κομμωτές και barbers  όπου ξεπερνά τα 10.000 μέλη.  Μέχρι σήμερα παρείχαμε 2 ειδών παρουσιάσεις.

 

1)    Εταιρικά Live Events. Hair Community Greece -BeautycrewTV

Όπου οι συνεργαζόμενες εταιρείες παρουσίαζαν ΔΩΡΕΑΝ νέα προϊόντα και τεχνικές στα μέλη της κοινότητας

2)    Instructors Live όπου οι συνεργαζόμενοι εκπαιδευτές με την κοινότητα παρουσίαζαν ΔΩΡΕΑΝ την στιγμή που συμβαίνει στο Facebook Group  της κοινότητας ένα Live σεμινάριο και μετά το πέρας του σεμιναρίου αυτό διαγραφόταν και παρέμενα για  όσους είχαν 6 μήνη συνδρομή για 59€ ή ετήσια συνδρομή για 99€ στην πλατφόρμα μας Beautycrew.TV

 

Δεδομένου ότι τα κόστη διατήρησης των servers και της πλατφόρμας είναι υπέρογκα και λόγο της υπερέκθεσης όπου είχαν οι συνεργαζόμενοι εκπαιδευτές αποφασίσαμε να αποσύρουμε την πλατφόρμα του BeutycrewTV και να δημιουργήσουμε ένα νέο Group αποκλειστικά για τα μέλη που πραγματικά επενδύουν στην εκπαίδευση και υποστηρίζουν την κοινότητα στην πράξη.

 

Για να παρακολουθεί πλέον κάποιος  τα Live event της κοινότητα θα έχει τις εξής δυνατότητες.

 

1)    Εταιρικά Live Events.

Όπου οι συνεργαζόμενες εταιρείες παρουσιάζουν ΔΩΡΕΑΝ νέα προϊόντα και τεχνικές στα μέλη της κοινότητας μέσα από το FB GROUP: Hair Community Greece -BeautycrewTV

2.Α) Instructors Live  Εάν ο εκπαιδευτής ΔΕΝ έχει ξανακάνει παρουσίαση στην κοινότητα το 1ο του Live θα προβάλλεται ΔΩΡΕΑΝ την στιγμή που συμβαίνει όπως και πριν και μετά θα διαγράφεται.

2.Β) Instructors Live  οι υπόλοιποι συνεργαζόμενοι εκπαιδευτές θα παρουσιάζουν τα Live σεμινάρια τους αποκλειστικά στο ΝΕΟ κλειστό FB GROUP Hair Community Greece - BeautycrewTV Gold Members  αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη με ενεργή συνδρομή. Η νέα συνδρομή ορίζεται στα 65€ το έτος και αντιστοιχεί κατά μέσο όρο σε 2 νέα live σεμινάρια την εβδομάδα εταιρικά ή εκπαιδευτών με κόστος λιγότερο από 0,17 λεπτά την ημέρα για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα σεμινάρια.  

 

 

Όσοι έχουν ενεργή συνδρομή στο BeautycrewTV Θα μεταφερθούν στο Group  για να μπορούν να παρακολουθούν όλα τα νέα Live σεμινάρια από εκεί.


Σταδιακά έως την απόσυρση της πλατφόρμας, θα ανεβαίνουν τα παλαιότερα live των εκπαιδευτών μέσα στην κλειστή ομάδα ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθήσετε εκεί όλα συγκεντρωμένα!


Για να παρακολουθείς ακολούθησε τα παρακάτω βήματα 2 απλά βήματα.




*** ΠΡΟΣΟΧΗ.

Φροντίστε να κάνετε την εγγραφή σας τουλάχιστον 1 ημέρα πριν από το Live που σας ενδιαφέρει καθώς ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα να εγκρίνουμε νέα μέλη στην κοινότητα της ημέρα της κάθε ημερήσιας παραγωγής.


 

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη στο έργο μας δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε υψηλά το επίπεδο και να βοηθάμε κάθε κομμωτή να εξελίσσετε μέσα από το έργο του Hair Community Greece.

139 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page