top of page

«Η ΚΥΑΝΑ δωρίζει στην TAXIWAY 3 απινιδωτές»


Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η πρώτη παρουσίαση απινιδωτών τους οποίους δώρισε η εταιρία KYANA στην Taxiway. Αυτή η πρωτοποριακή συνεργασία σηματοδοτεί ένα νέο βήμα προς την ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών της πόλης.


Το ανθρώπινο δυναμικό της Taxiway, υπό την ηγεσία του προέδρου της εταιρίας, κ. Θεόδωρου Σταυρίδη, πλέον διαθέτει τρία επανδρωμένα ταξί εξοπλισμένα με απινιδωτές. Τα ταξί αυτά θα είναι διαθέσιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή για να παρέχουν άμεση αντιμετώπιση σε περιπτώσεις αναγκαίας ιατρικής πρώτης βοήθειας.


Οι πιστοποιημένοι διασώστες που θα οδηγούν τα αυτοκίνητα, έχουν υποβληθεί σε εκπαίδευση στη χρήση απινιδωτών και είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αυτό αποτελεί μια ακόμα πρωτοβουλία της εταιρίας Taxiway για την προαγωγή της δημόσιας υγείας και την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών.


Η εταιρία KYANA είναι υπερήφανη που συμβάλλει σε αυτό το επιτυχημένο εγχείρημα και παρακολουθεί με ενδιαφέρον τη συνεχή ανάπτυξη της πρωτοβουλίας. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή θα έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινότητα της Θεσσαλονίκης και θα προσφέρει ασφάλεια και ανακούφιση στους πολίτες της πόλης.


24 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page